حلوة البسكويت
المقاديير
نص كوب سكر بودره
نص كوب سمن علي زيت
كوب ونص دقيق مغربل
بيضه
فانيليا
معلقة صغيرة خميرة الحلوة
الطريقة
فى بولة نضيف البيضة والفانيليا والسكر والسمنة . وأضربيهم جدااااا بالمضرب .أو الخلاط
أنا ضربتهم لمدة 4 دقايق لحد ماالخليط يصبح ناعم جدااا
خطوة مهمة كي البسكوت يطلع معاكم هش ومخرفش
نضيف الدقيق وخميرة الحلوة وعليهم رشة ملح حبة حبة ولمى العجينة بإيدك . ومانعجنش نلم العجينة .
اذا ترغبين فى نصفين ملونين بالكاكاو اقسمي العجينة نصين ونضيفى على نصفها معلقتين كاكاو
ونشكل كور صغيرة وفى صينية نرص ونشكله بشوكة
وعلى فرن ساخن مسبقا وعلى درجة حرارة 180
. 10 دقايق
مع تحيات الشاعرة الجزائرية
د.بن سعدون مريم
0 تعليقات