د.بن سعدون مريم بدع من جديد حلوة البسكويت الجزائر 🇩🇿

 

حلوة البسكويت 



المقاديير

نص كوب سكر بودره

نص كوب سمن علي زيت

كوب ونص دقيق مغربل

بيضه

 فانيليا ⁦

معلقة صغيرة خميرة الحلوة


الطريقة 


فى بولة نضيف  البيضة والفانيليا والسكر والسمنة . وأضربيهم  جدااااا بالمضرب  .أو الخلاط


أنا ضربتهم لمدة 4 دقايق لحد ماالخليط يصبح ناعم جدااا  

خطوة مهمة كي البسكوت يطلع معاكم هش ومخرفش


نضيف الدقيق وخميرة الحلوة وعليهم رشة ملح حبة حبة ولمى العجينة بإيدك . ومانعجنش   نلم العجينة .


 اذا ترغبين فى نصفين ملونين بالكاكاو اقسمي  العجينة نصين ونضيفى على نصفها معلقتين كاكاو 


ونشكل كور صغيرة وفى صينية نرص ونشكله  بشوكة 

وعلى فرن ساخن مسبقا وعلى درجة حرارة 180 

. 10 دقايق

مع تحيات الشاعرة الجزائرية 

د.بن سعدون مريم

إرسال تعليق

0 تعليقات